De beste muziek apps voor je mobiel

Luister je in je vrije tijd of bij het uitvoeren van werkzaamheden graag naar muziek? Ben je in het bezit van een mobiele apparaat met een iOS of Android besturingssysteem en ben je benieuwd naar de muziek apps die je daarop kunt installeren? Geen probleem, in deze blog krijg je meer informatie over de beste muziek apps, die je kunt installeren op je mobiel.

Spotify

Spotify wordt ook wel gezien als de ultieme muziek app. Je zult merken dat de meeste mobiele gebruikers deze app al geïnstalleerd hebben staan. Mocht dat niet het geval bij jou zijn, dan kun je deze via de App store of de Google Play store downloaden. Deze app biedt je de mogelijkheid om geheel gratis muziek te streamen op je smartphone. Met een abonnement kun je ook nog onbeperkt en zonder reclames luisteren naar muziek. Met deze app kun je verder ook zonder internet, dus offline luisteren naar muziek door deze vooraf op te slaan in hoge kwaliteit.

Muziek Op Je Smartphone, Spotify, Muziekdienst

Shazam

Heb je ooit een leuk liedje gehoord en kun je even niet op de juiste naam van dat liedje komen terwijl je je vrienden daarover wilt vertellen? Geen nood, Shazam is de oplossing. Deze app stelt je in staat om liedjes te raden op eenvoudige wijze. Deze app is helemaal gratis en ondanks enkele advertenties van bijvoorbeeld sportweddenschappen, die voorbij komen kun je deze app goed gebruiken om te weten wat de naam van een lied of de artiest is, die een bepaalde liedje heeft gezongen. Het is dus zeker de moeite waard om te installeren op je mobiel, vooral als je een echte muziekliefhebber bent. Deze app is beschikbaar voor Android als iOS gebruikers.

TuneIn Radio

Wil je al je radio- dj’s bij elkaar hebben? Dan is TuneIn Radio de ideale app welke je zowel voor Android als iOS apparaten kunt installeren. Deze app is niet te vergelijken met apps als Shazam of Spotify, maar is wel een must have. Dit geldt dan vooral voor personen, die graag naar de radio luisteren. Je kunt dan luisteren naar je favoriete radio- dj, het laatste nieuws, radioprogramma’s en veel meer.

Mens, Muziek, Telefoon, Koptelefoon, Smartphone

Soundcloud

Heb je oor voor muziek van dj’s of artiesten die nog niet ontdekt zijn? Als ‘ja’ het antwoord is, dan is de soundcloud app een must have. Deze app kun je geheel gratis downloaden en is beschikbaar voor zowel Android als iOS mobiele toestellen. Op deze interessante app tref je een groot aantal remixes van diverse recente en oude hits. Denk maar aan hits van The Beatles of Shaggy. Op deze app kun je ook op zeer eenvoudige wijze je eigen materiaal uploaden zodat anderen ernaar kunnen luisteren.

Dus,

Er zijn voldoende muziek apps beschikbaar die geheel gratis en op eenvoudige wijze te installeren zijn voor zowel Android als iOS gebruikers. Er zijn apps waar je naar diverse radio stations kan luisteren, waar je muziek van nog niet ontdekte artiesten kan beluisteren of die je juist kunnen helpen om aan de naam van het liedje of de artiest te komen. Ga voor jezelf na welke apps het beste bij je passen, installeer ze en geniet van de muziek!